پرسشنامه رایگان نقش باورهاي غيرمنطقي در پيشبيني سبكهاي مديريت تعارض مديران دانشگاههاي غيرانتفاعي
پرسشنامه نقش باورهاي غيرمنطقي در پيشبيني سبكهاي مديريت تعارض مديران دانشگاههاي غيرانتفاعي
امروزه، سازمانها رکن اساسی اجتماع را تشکیل میدهند و آن چه باعث رشد، بالندگی و یا مرگ آنها خواهد شد مدیریت و رهبري است، از اين رو هیچ سازمانی نمیتواند رشد و توسعهي همه جانبه اي داشته باشد، مگر آن كه مردانی که آن را اداره میکنند بدانند چه كارهاي میخواهند انجام دهند (نصر اصفهانی، 1380).
اغلب مديران، در جریان كار به دليل مواجهه با كمبود منابع، اطلاعات نادرست، عدم برابري و بیعدالتی ونيز تفاوتهاي روان شناختي همچون نيازها، باورها، انتظارات و ادراک متفاوت، با موقعيتهاي تعارضآميز برخورد داشتهاند و این مساله را در سازمانهای خود به گونهاي تجربه کردهاند (وتن و كمرون،1380) .
تعارض چنانچه درست مديريت و هدايت شود، میتواند نقطه قوتي براي سازمان به حساب آيد و نبود آن ممكن است نقطه ضعفي محسوب شود كه منجر به ايجاد رخوت، سستي وعدم خلاقيت و در نهايت
بي مسئوليتي در سازمان گردد (كارن و راجيو،2007)
با تو جه به اهميت تعارض، به عنوان منبع با ارزشي از انرژیهای آزاد شده انسانی، كه میتواند در جهت اصلاح جو و محيط سازماني مورد استفاده قرار گيرد و نقش باورهاي غيرمنطقي در هدايت افكار و اعمال شخص، لازم است به اين دو مقوله نگاه ويژه اي شود. جستوجوهای محقق حاكي از آن بود كه تاكنون پژوهشي از اين منظر به اين دو متغير (باورهاي غير منطقي و سبك مديريت تعارض) نگاه نكرده است لذا، اميد است اين پژوهش بتواند به مديران كمك كند در كنار ساير عوامل موثر در انتخاب سبك رفتاري در شرايط متعارض، به باورهاي غير منطقي خويش نيز توجه نمايند و اثرات، گرايشات و عادات خود را روی ديگران تحليل نمايند تا بتوانند آنهایی را كه موجب دريافت عکسالعمل منفي میشوند را تا حد امكان حذف نمايند و آگاهانه تر سازمانهای خود را مديريت نمايند. بنابراين، مساله اصلي پژوهش اين است كه آيا باورهاي غير منطقی میتواند نقشي در پيش بيني سبك مديريت تعارض داشته باشد يا خير؟
نظرات